Algemene voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR VERKOOP OP AFSTAND (WEBWINKEL / WEBSITE)

Naam ondernemer en vestigingsadres:
By Philon – Saskia Gianotten
Kantooradres: Noorwitsstraat 6 – 5041 LR Tilburg
Winkeladres: Molenstraat 24 – 5056 JC Berkel-Enschot

Openingstijden winkel:
woensdag 12.00 – 17.00 uur
donderdag  09.30 – 17.00 uur
vrijdag 09.30 – 17.00 uur
zaterdag 10.00 – 16.00 uur

E-mailadres: info@byphilon.nl
KvK-nummer: 67566049
BTW-identificatienummer: NL001671743B56

BETALING
Na de bestelling, ontvang je een email met de bevestiging. Hierop zijn het bestelnummer en het product(en) die je besteld hebt omschreven evenals de verzendkosten en het totaalbedrag.
De betaling gaat via Mollie payments.
Ophalen in de winkel is ook mogelijk.

LEVERTIJD
De bestelde producten zullen doorgaans binnen 3 – 5 werkdagen worden verzonden, zolang de voorraad strekt.
Let op: op zondag, maandag, dinsdag en woensdagochtend is By Philon gesloten. Dan worden er geen bestellingen verwerkt en verstuurd.

VERZENDING
Alle bestellingen worden met zorg ingepakt.

Voor verzending van bestellingen binnen Nederland zijn de portokosten: € 6,95 (pakketpost PostNL, tot maximaal 10kg)

Ophalen van jouw bestelling is alleen mogelijk tijdens de openingstijden van de winkel, de openingstijden staan altijd op de website.
De winkel is altijd gesloten op zondag, maandag, dinsdag en woensdagochtend.

Verzending van artikelen naar een ander land buiten Nederland gaat in overleg. De verzendkosten zijn hoog vanuit PostNL. Wil je toch een bestelling geleverd hebben naar een ander land buiten Nederland, neem dan contact op via de email.

RETOUREN
Een overeenkomst met betrekking tot de aankoop van een product kan gedurende een bedenktijd van minimaal 14 dagen zonder opgave van redenen ontbonden worden door de consument.
Een retourzending vooraf aanmelden via info@byphilon.nl, verzendkosten voor de retourzending zijn voor rekening van de koper.

Stuur het product of de producten retour in de originele verpakking, ongebruikt en onbeschadigd. Na ontvangst van de retourzending wordt het bedrag inclusief de verzendkosten (exclusief de verzendkosten van de retourzending) teruggestort op het bij ons bekende rekeningnummer. Extra kosten gemaakt met aangetekende post, zijn voor eigen rekening van de consument.

Defecten of beschadigingen, ontstaan tijdens transport, graag melden binnen twee werkdagen. Wij zorgen voor een correcte afhandeling: opsturen van een nieuw artikel of geld terug of iets anders van gelijke waarde uitzoeken. Het kan voorkomen dat By Philon vraagt om een foto van de defecte goederen om deze te melden bij de fabrikant. Mocht het zo zijn dat de defecte goederen opgestuurd moeten worden, dan vergoed By Philon de verzendkosten.

GARANTIE
Op alle producten die By Philon verkoopt, geldt de garantie vanuit de fabrikant. Heb je een defect, meld dit dan in de winkel of via email met foto. By Philon zorgt voor een correcte afhandeling.

KLEUREN
Kleuren komen op elke beeldscherm anders over dan dat ze in werkelijkheid zijn. Er zit geen garantie op kleurverschillen t.o.v. de geleverde garens en de foto’s in de webshop.
Verschil in kleur door een ander verfbad is mogelijk. Wil je garens van dezelfde kleur en hetzelfde verfbad voor een groot project, geef dit dan expliciet aan.

PRIVACY DISCLAMER
By Philon gaat altijd zorgvuldig om met de door jou ingevoerde gegevens. Jouw emailadres wordt gebruikt voor communicatie over de bestelling.