Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR VERKOOP OP AFSTAND (WEBWINKEL / WEBSITE)

Naam ondernemer en vestigingsadres:
By Philon – Saskia Gianotten
Kantooradres: Noorwitsstraat 6 – 5041 LR Tilburg
Winkeladres: Molenstraat 24 – 5056 JC Berkel-Enschot

Openingstijdens winkel: woensdag 12.00 – 17.00 uur, donderdag & vrijdag 09.30 – 17.00 uur, zaterdag 10.00 – 16.00 uur
E-mailadres: info@byphilon.nl
KvK-nummer: 67566049
BTW-identificatienummer: NL001671743B56

BETALING
Na de bestelling, ontvang je een email met de bevestiging. Hierop zijn het bestelnummer en het product(en) die je besteld hebt omschreven evenals de verzendkosten en het totaalbedrag.
Betaling op rekening: Je krijgt een betaalverzoek voor de betaling via een aparte email. Na betaling zal de bestelling verstuurd worden.
Betaling met PayPal: je hebt een PayPal account nodig.
Ophalen in de winkel is ook mogelijk, je kan dan contant of met pin betalen. Ophalen tijdens de openingstijden van de winkel, de openingstijden staan altijd op de website.

LEVERTIJD
De bestelde producten zullen doorgaans binnen 3 – 5 werkdagen na binnenkomst van betaling worden geleverd, zolang de voorraad strekt.
Let op: op zondag, maandag en dinsdag is By Philon gesloten en worden er ook geen betaalverzoeken of bestellingen verstuurd.

VERZENDING
Alle bestellingen worden met zorg ingepakt.

De verzending van bestellingen binnen Nederland:
Verzending tot €30,-: € 6,75 (pakketpost, tot maximaal 10kg)
Verzending van €30,- tot €50: 5,-
Verzending boven €50 is gratis
Kleine artikelen zullen worden verstuurd via de brievenbuspost, verzendkosten €4,10.

Verzending van artikelen naar een ander land buiten Nederland gaat in overleg. De verzendkosten zijn hoog vanuit PostNL. Wil je toch een bestelling geleverd hebben naar een ander land buiten Nederland, neem dan contact op via de email.

RETOUREN
Een overeenkomst met betrekking tot de aankoop van een product kan gedurende een bedenktijd van minimaal 14 dagen zonder opgave van redenen ontbonden worden door de consument.
Een retourzending graag vooraf aanmelden via info@byphilon.nl, vermeld hierbij de verzendkosten. Stuur het product of de producten retour in de originele verpakking, ongebruikt en onbeschadigd. Na ontvangst van de retourzending wordt het bedrag inclusief de verzendkosten teruggestort op het bij ons bekende rekeningnummer. Extra kosten gemaakt met aangetekende post, zijn voor eigen rekening van de consument.

Defecten of beschadigingen, ontstaan tijdens transport, graag melden binnen twee werkdagen. Wij zorgen voor een correcte afhandeling: opsturen van een nieuw artikel of geld terug of iets anders van gelijke waarde uitzoeken. Het kan voorkomen dat By Philon vraagt om een foto van de defecte goederen om deze te melden bij de fabrikant. Mocht het zo zijn dat de defecte goederen opgestuurd moeten worden, dan vergoed By Philon de verzendkosten.

GARANTIE
Op alle producten die By Philon verkoopt, geldt de garantie vanuit de fabrikant. Heb je een defect, meld dit dan in de winkel of via email met foto. By Philon zorgt voor een correcte afhandeling.

PRIVACY DISCLAMER
By Philon gaat altijd zorgvuldig om met de door jou ingevoerde gegevens. Jouw emailadres wordt gebruikt voor communicatie over de bestelling.